2012-08-24 12:44:12• hírek • Póti Orsolya

PMN 2012: látogass el a Szatmár.ro rendezvényeire!

A Partiumi Magyar Napokon több rendezvényre is sor kerül a Szatmár.ro hírportál és partnerei szervezésében. Karaokeverseny, Zöld sziget, Kutyabarátsátor és Egészségsziget várja a kikapcsolódni és szórakozni vágyókat.

A XI. Partiumi Magyar Napok változatos programjához a Szatmár.ro hírportál is nagy mértékben hozzájárult, hiszen partnerei közreműködésével számos izgalmas rendezvényt szervez augusztus 24 és 25-én. A programkavalkád már péntek este kezdetét veszi a Karaoke versennyel, melyet a Netmusic zenebolttal szervezünk közösen.

A verseny elődöntőjére este 21 órától kerül sor a Kis színpadnál, a döntőt pedig szombaton 18.00 és 21.00 óra között rendezik meg a Nagy sátornál. A legprofibb karaokézó a Szatmár.ro felajánlásával egy két személyre szóló wellness hétvégében részesül a a magyarországi Hotel Corvus Aqua wellness központba, a Netmusic részéről pedig egy 300 lej értékű vásárlási utalványt kap jutalmul, melyet beválthat a zenebolt webáruházában és bemutatótermeiben.

Szombaton 10.00 és 14.00 óra között környezetvédelmi tájékoztató sátor várja az érdeklődőket a Zöld szigeten. A Szatmár,.ro munkatársai különféle információkkal látják el azokat a személyeket, akik környezettudatosabban szeretnék élni életüket.

Ugyanitt és ugyanebben az időpontban Kutyabarátsátor fogadja a gazdikat és kedvenceiket. A Kutyabarátsátorban ifj. Molnár Zsolt, a szatmárnémeti Molvet állatorvosi rendelő orvosa látja el az érdeklődő gazdikat tippjeivel és gyakorlati tanácsaival, a kutyusokat pedig ingyenes vizsgálatban részesíti.

Szintén szombaton a Szatmár.ro és a PrimaGym csapata a szabadba csábítja a nagyközönséget. Az Egészségszigeten délelőtt 10.00 óra és 10.50 között Step aerobic edzés zajlik, tíz perc lazítás után a bodyArt szépségeibe vezetik be a trénerek a mozogni vágyókat. 12 óra és 12.50 - között Bodyart deepWork keretében nyújthatják meg izmaikat a résztvevők, akik pedig a táncos mozgásformát részesítik előnyben, azok feltétlenül álljanak Zumbára készen 13 és 13.55 között.

A PrimaGym egy kis ajándékkal is kedveskedik a résztvevőknek. Azok, akik legalább két órán keresztül mozognak az Egészségszigeten, két alkalomra szóló Aerobic bérletben részesülnek. A Szatmar.ro felajánlásával a résztvevők között egy két személyre szóló  hosszúhétvégét sorsolnak ki a magyarországi Hotel Corvus Aqua wellness központba. 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: