2012-08-25 08:46:48• hírek • Szatmár.ro

Lezajlott a Karaoke-verseny előválogatója

A Szatmár.ro hírportál és a Netmusic zenebolt idén is megrendezte a nagy népszerűségnek örvendő karaoke-bulit a Partiumi Magyar Napok keretében. Ugyan a péntek esti előválogató nehezen indult a jelentkezők hiánya miatt, de végül hatalmas buli kerekedett és 17 versenyző mutatta meg tehetségét.

A Partiumi Magyar Napokon immár harmadik éve rendeznek karaoke-versenyt, melyen bárki megragadhatja a mikrofont és elénekelheti kedvenc dalát, sőt, ha a zsűrinek tetszik az előadás, értékes nyereményben is részesülhet.

A Szatmár.ro és a NetMusic szervezésében augusztus 24-én, pénteken került sor a verseny előválogatójára, amelyen tizenhét bátor fellépő adta elő kedvenc dalát, illetve mutatta meg tehetségét a közönség illetve a zsűri tagjai előtt.

A karaoke-bulin olyan bulis slágerek csendültek fel, melyeket a közönség is végigénekelt. A produkciókat Varga Andrea színművésznő, Gál Ágnes színművésznő, Póti Orsolya, a Szatmár.ro újságírója és Csele Gábor, a Netmusic gitároktatója értékelte, végezetül pedig tizenkét versenyzőt juttatott tovább a szombat esti döntőbe.

A továbbjutottak név szerint: Mitráska Rebeka, Mikita Zsuzsi, Tamutan Brigitta, Szilágyi Ingrid, Norbert és Csaba (duó), Jocsák Csaba, Fagea Soproni László, Elek Szabolcs, Délczeg Csongor, Babos Katinka, Evelin és István. A legprofibb karaokézó a Szatmár.ro felajánlásával egy két személyre szóló wellness hétvégében részesül a a magyarországi Hotel Corvus Aqua wellness központba, a Netmusic részéről pedig egy 300 lej értékű vásárlási utalványt kap jutalmul, melyet beválthat a zenebolt webáruházában és bemutatótermeiben.

A szervezők szombaton is szeretettel várnak minden érdeklődőt a döntőre, a Nagy sátorban!

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: