2010-03-12 17:27:28• hírek • Szatmár.ro

Levonták a kosaras lányok fizetését

Tizenöt százalékos fizetéslevonással büntették a lányokat.

A levonás elsősorban nem a gyenge szereplés, hanem a lányok által mutatott játék és a rossz hozzáállás miatt következett be. A VSK vezetőinek egyöntetű véleménye szerint ki lehet kapni szép játékkal is, de a szatmári lányok esetében nem erről van szó. Ennek értelmében a kosaras lányok márciusi fizetése 15 százalékkal kevesebb lesz az előző havi bértől.

Kérdés, hogy a levonás után mennyire kapják össze magukat a lányok, de a válaszra nem is kell sokat várnunk: szombaton 12.30 órai kezdettel a bajnokság első értékcsoportjában, az odavágó kör utolsó fordulójában a Bukaresti Rapid együttesét fogadják. A meccs helyszíne a Sportiskola Ady Endre utcai sportterme lesz.

Fleseru edző - akit szintén pénzlevonással büntettek - az eddig minden meccsét elvesztő Rapid ellen még mindig több alapembert nélkülözni kénytelen. Urse-Ivan és Hardy a héten már elkezdte az edzéseket, de az edző nem veti be őket, inkább hagy még időt a gyógyulásuknak. Sajnos a Nagyvárad elleni kupameccsen megsérült Ciocan is kénytelen kihagyni a hétvégi mérkőzést. A pihentetés legfőbb célja, hogy a jövő heti Sepsiszentgyörgy elleni, ráadásul idegenben lejátszott meccsen a lehető legtöbb alapember egészséges legyen.

A osztály, 7. forduló, 1-8. értékcsoport: Szatmárnémeti VSK-Rapid, Alexandriai Teleorman-Târgoviştei MCM, Sepsiszentgyörgyi LMK Sepsi BC-Aradi BC ICIM, Craiovai CSM-Nagyváradi CSM.


A kosaras lányoktól szép játékot várnak a drukkerek a hétvégén
A szombati meccsen szép játékot várnak a lányoktól a drukkerek - és a klub vezetői is


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: