2019-05-03 11:40:28• hírek • Bede Emőke

Levonta első következtetéseit a rendőrség a csütörtöki balesettel kapcsolatban

Járművel másik járművet csak olyan távolságban szabad követni, amely elegendő ahhoz, hogy az elöl haladó jármű mögött – ennek hirtelen fékezése esetében is – meg lehessen állni. Érdemes ezt minden sofőrnek alaposan az eszébe vésnie, hiszen a nem eléggé körültekintő vezetés könnyen balesethez vezethet.

Jól szemléltetik ezt azok a balesetek, melyek épp a biztonságos követési távolság figyelmen kívül hagyása miatt következnek be. A legutóbbi ilyen incidens épp csütörtökön történt, amikor is egy 34 éves férfi, Decebal irányából Szatmárnémeti fele tartva belerohant az előtte épp lassító, balra kanyarodni készülő személyautóba. Az ütközés nyomán a vétlen jármű az árokba sodródott.


A rendőrség tájékoztatása szerint mindkét autóban jelentős anyagi kár keletkezett, ugyanakkor két személyt (a két jármű egy-egy utasát) egészségügyi ellátásban kellett részesíti, s további vizsgálatok céljából mindkettőjüket a sürgősségi osztályra szállították. Az ügyben a hatóság eljárást indított, jelenleg gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt folyik a nyomozás.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: