2014-09-25 10:52:19• hírek • Szatmár.ro

Levélrózsák őszi falevelekből a Fonó-Házban

Ezen a héten pénteken, szeptember 26.-án őszi falevelekből készíthetnek levélrózsákat a Fonó-Ház Kézműves Műhelyébe látogató gyerekek: 16.00 órától a kisiskolások, 18.00 órától pedig a nagyobbak, 10 év felett.

Csütörtökön, szeptember 25.-én játékos nyelvtanulással várja az angol nyelvet játékosan elsajátítani vágyó gyerekeket a Fonó-Ház Playground - Játsszunk angolt! elnevezésű angol nyelvműhelye: 17.00 órától a kezdőké, 18.00 órától a haladóké lesz a terep.

A Fonó-Ház működtetői ezúton hívják fel a figyelmet arra, hogy lehet még jelentkezni a jövő héten szerdán, azaz október 1-jétől újrainduló Aprók kézműves műhelyébe: minden héten szerdán 17.00 órai kezdettel várják az alkotókedvű apróságokat 3 és 6 év között különböző, természetes alapanyagokat használó hagyományos kézműves fortély alapjainak elsajátítására, jeles napjainkhoz kapcsolódó néphagyományaink játékos megtapasztalására. A gyerkőcök első alkalommal agyagozással foglalatoskodnak majd.

Az Aprók kézműves műhelyének foglalkozásain, akárcsak a többi műhelyben csak előzetes bejelentkezés alapján lehet részt venni. A csoport minimum 10, maximum 15 gyermek részvételével tevékenykedik majd.

Érdeklődni, jelentkezni lehet a megszokott elérhetőségeken: 0744-687813-as telefonszámon, Nezezon Enikőnél, a 0741-182063-as telefonszámon Takács Andreánál, illetve emailben az aranykapuegyesulet@yahoo.com címen.

A Fonó-Ház Szatmárnémetiben a Holló (Marasesti) utca 12. szám alatt található.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: