2010-06-29 10:38:05• hírek • mti/ap

A Facebook, mint bizonyíték

A közösségi portálok vezetik a válóperes bizonyítékforrások toplistáját.

A közösségi portálok vezetik a válóperes bizonyítékforrások toplistáját - állítják szakemberek, akik szerint az ügyvédek 81 százaléka használta már az elmúlt öt évben a Facebook, Myspace és a Twitter oldalain felejtett kompromittáló adatokat.

A netes bizonyíték-lelőhelyek közé tartoznak még az olyan videomegosztó oldalak, mint a YouTube - derül ki az amerikai házasságjogi ügyvédek akadémiájának (AAML) felméréséből.

A megkérdezett ügyvédek 66 százalékának a Facebook adott bizonyítékot a hűtlenségre, a MySpace 15 százaléknak, a Twitter mikroblog szolgáltatás pedig 5 százaléknak segített a terhelő adatok beszerzésében.

A facebookoló felnőttek egyötöde használja flörtölésre a közösségi oldalt - derül ki egy korábbi, 2008-ban végzett felmérésből.
A férjeknél népszerű még a Match.com társkereső oldal, amelyen egyedülállónak és gyermektelennek adják ki magukat. A válóperes ügyvédek szerint az emberek szinte mindent elmondanak magukról az online közösségeknek, és gyakran olyan bizalmas információkat is kicsevegnek, amelyeket hagyományos bizonyítékforrásokból sohasem szerezhetnének meg az ügyvédek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: