2014-05-13 09:23:42• hírek • Blikk.hu

Leütötte kollégáját Bódi Guszti

A Pertu Parti című show-műsor a felvidéki város művelődési házában több mint ezer néző előtt rögzítette adását, a bulinak azonban Bódi Guszti kirohanása vetett véget.


A Blikk megtudta, az énekes egy technikai hiba miatt hatalmas balhét vert ki a nézők előtt, majd dühében kezet emelt a műsor főszerkesztőjére.

- Bódi Guszti a nézők és a kamerák előtt ordítozott a technikussal. Pedig nem is az ő hibája volt a malőr - kezdte a Blikknek egy neve elhallgatását kérő bennfentes, aki a nézők között foglalt helyett.

Az ilyen felvételekre a művészek mindig visznek magukkal CD-t, ami a zenei alapot szolgáltatja. Így tett Bódi Guszti és a Fekete szemek is, de a lemez mellé ők egy saját lejátszót is vittek, ami valami oknál fogva nem működött rendesen.

- Háromszor kezdte újra a dalt Guszti, mert megakadt a lemez. Ettől rettentően bepipult. A több mint ezerfős tömeg előtt káromkodva szidta a technikust, holott ő azzal a lejátszóval dolgozott, amit Gusztiék adtak - magyarázta a Blikknek az informátor, aki azt is elárulta, a nézők már ekkor nagyon kellemetlenül érezték magukat.

Míg Guszti - aki egyébként lapunknak nem kívánt nyilatkozni - ordítozott, a nézők egy szót sem mertek szólni. A igazi balhé azonban ezután következett.

Ha kíváncsi a folytatásra, kattintson, a Blikk.hu-n olvashatja tovább a hírt!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: