2018-04-19 06:13:06• hírek • Blikk.hu

Leukémiával diagnosztizálták Caramel kislányát

Túl van az első beavatkozáson Molnár Ferenc Caramel  kislánya, Szofi.

Ahogy azt a Blikk megírta, Molnár-Szilágyi Szilvivel közös gyermeküknél hétfőn akut limfoid­ leu­kémiát (vagyis, amikor a fehérvérsejtek kóros mértékben felszaporodnak, kiszorítva a csontvelőben lévő többi, normális sejtet) diagnosztizáltak, miután hosszan tartó láza ­miatt kórházba vitték. Az orvosok azonnal megkezdték a kis Szofi kezelését, szerdán meg is operálták. Édesanyja, Szilágyi Szilvia (24) osztotta meg közösségi oldalán az értük aggódókkal, hogy a gyermeke testébe egy adaptert ültettek.
 

– Drukkoljatok! Pár perc és elkezdődik a műtétünk, ma megkapjuk a portunkat – írta egy újabb szívfacsaró kép alá Szofi anyukája, amit a Heim Pál Gyermekkórházból osztott meg a beavatkozás előtt.
 

A családhoz ezrével záporoznak a támogató szavak. Az ország szinte egy emberként áll az énekes kislánya mellett, és a sztárok is sok erőt kívántak nekik a gyógyuláshoz.

– Drága Szilvi! Szívünk minden szeretetével veletek vagyunk! Minden rendben lesz – üzente Rubint Réka (39), és Dukai Regina (34) is írt Szofi képe alá. –Istenem! Nagyon-nagyon sok erőt kívánok nektek, Szilvim! Minden rendben lesz, meglátjátok – posztolta a modell. A volt megasztáros Tolvai Reni (27) is támogatását fejezte ki Carameléknek.
 

A celebek mellett sokan ismeretlenül is írtak a családnak, olyanok, akik érintettek voltak a leukémiában, és sikertörténeteket osztottak meg a szülőkkel, akik a nehéz helyzet ellenére is tudják, gyermekük meggyógyul.
 

– Száz százalékig biztosak vagyunk benne, hogy kicsi lányunk, életünk értelme hamarosan meggyógyul, és még erősebben és egészségesebben folytatja útját az életben – írta Facebook-oldalára Caramel. Az időben felfedezett leu­kémia gyermekeknél egyébként rendkívül jó arányban gyógyítható, így minden esély megvan arra, hogy Szofi teljesen felgyógyuljon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: