2018-01-26 10:03:12• hírek • Bede Emőke

Letöltendő börtönbüntetésre ítéltek egy szatmári rendőrt

Három év és nyolc hónap letöltendőre ítéltek egy szatmári rendőrt, akit a Nemzeti Korrupcióellenes Ügyészség (DNA) állított bíróság elé.

A korrupcióellenes ügyészség jelentése szerint a férfi még 2016-ban szerette volna rávenni egy bűnügyi nyomozás egyik gyanúsítottját, hogy fizesse ki helyette egy általa kiválasztott 1400 négyzetméteres telek árát. Ennek értéke 28 és 56 ezer euró között mozgott. Mivel ezt a másik fél megtagadta, később újabb ajánlattal tért vissza a rendőr. Az egyenruhás ígérete szerint egérutat enged a férfinak, ha az átruházza rá egyik 800 négyzetméteres telkét, melynek értéke 24 ezer euró volt. Természetesen a rendőr ezért sem fizetett volna egy banit sem.


A DNA befolyással való visszaélés és csúszópénz elfogadása miatt vádolta meg a rendőrt. Az ügyészek még 2017 januárjában fogták el a férfit, most pedig végre megszületett az ítélet: a vádlott három évet és nyolc hónapot kell rácsok mögött töltsön. A hivatalos rendőrségi jelentés szerint rabosítása már meg is történt, az egykori rendőr megkezdte büntetése letöltését.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: