2013-06-03 10:01:14• hírek • Blikk.hu

5 milliót veszít az X-Faktor nélkül Feró

Hatalmas tervekkel készül az idei őszre Nagy Feró. A Beatrice frontembere tele van ötletekkel, reményekkel és vágyakkal arra a három hónapra vonatkozóan, ami az utóbbi három évben ugyanazzal telt. Mint ismeretes, az énekes az elmúlt években az X-Faktor mentoraként dolgozott, szinte óráról órára beosztott idővel. Most ezeket a szabad heteket kell kitöltenie valahogy.

- Nagyon tervezem már az őszt, mert akkor a zenészek kevesebbet tudnak zenélni, mint nyáron. Szeptember közepén elkezd ritkulni a buli, úgyhogy akkor elkezdjük megírni a legújabb lemezünket. Muszáj bevételt szerezni, mert olyan kiesett pénzt kell pótolni, amit eddig az X-Faktor megadott - magyarázta a Blikknek Feró, aki maga mondott le a mentorságról.

Az énekes nagy vágyát váltaná valóra: egy színdarabot készít, amelyet szeretne sikerre vinni.
- Egy rockzenész életéről szólna. Nem rólam, de tele az én tapasztalataimmal, mindazzal, amit átéltem az évek során. Természetesen lennének benne olyan dalok, amiket én írtam, de olyanok is szép számban, amit nem.

Reméljük, erre lesz pénz is, mert ez huszonnégy órás munka, ami csak jóval később termel bevételt. Ha termel - gondolkodott el a zenész, aki annak örül, hogy végre álmodozhat. - Rendkívüli módon izgat a történet, de darabot még sosem írtam. Most tárgyalok két emberrel is, akik betársulhatnának mellém, mert sok mindenkire lesz szükségem. Egyelőre egy tízmondatos ötletről beszélünk, de már két helyszín is biztatott, hogy csináljam, noha ez még nem jelent megírási előszerződést. Azt nagyon szeretnék kötni, mert mindannyian pénzből élünk - tette hozzá az énekes, akit egy sikeres női kézilabdacsapat is felkért a csapatinduló megírására.

A teljes terjedelmű cikk itt olvasható.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: