2015-04-23 11:40:12• hírek • MTI

Lesz-e két olasz csapat az elődöntőben?

Bizakodva várják a visszavágót a Fiorentina játékosai
Bizakodva várják a visszavágót a Fiorentina játékosai

A Napoli és a Fiorentina is kedvező helyzetből vág neki a labdarúgó Európa Ligában a negyeddöntő visszavágójának csütörtökön, s az is könnyen előfordulhat, hogy mindketten ott lesznek majd a legjobb négy között.

A nápolyi együttes komoly meglepetést okozott múlt csütörtökön azzal, hogy a Bundesligában és addig az EL-ben is menetelő Wolfsburgot vendégként kiütötte 4-1-re, a szakértők és a szurkolók többsége ennél szorosabb küzdelemre számított ebben a párharcban. Ezután a nápolyi visszavágó gyakorlatilag formalitásnak tűnik, a Napoli fél lábbal már az elődöntőben érezheti magát.

A Fiorentinának valamivel nehezebb dolga van, ugyanakkor a Dinamo Kijev otthonában elért 1-1 után jó esélye van arra, hogy hazai környezetben kiharcolja a továbbjutást.

A címvédő Sevilla a múlt héten 2-1-re verte a vendég Zenitet, s most ezt a minimális előnyt kell majd megőriznie Szentpéterváron ahhoz, hogy versenyben maradjon a trófeáért.

A negyedik párharcban az EL-idény meglepetéscsapata, az ukrán Dnyipro gól nélküli döntetlennel "hozta le" a belga Bruges otthonában rendezett múlt csütörtöki meccset, így most - mivel a kelet-ukrajnai fegyveres konfliktus miatt nem szerepelhet hazai pályán - Kijevben érheti el története legnagyobb európai kupasikerét, azaz az elődöntős szereplést.

EL, negyeddöntő, visszavágók (első meccs eredménye):

Zenit Szentpétervár - Sevilla 22.05 (1-2)  Story4, DigiSport1.ro
Dnyipro -FC Bruges  22.05 (0-0) Digisport2.hu, DigiSport3
Fiorentina -Dinamo Kijev 22.05 (1-1) Digisport1.hu, Dolce2, DigiSport2.ro
Napoli -VfL Wolfsburg  22.05 (4-1) Dolce1

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: