2011-01-04 14:14:06• hírek • Blikk

Leszbiparti a villában!

Igazán belemelegedtek a játékba a ValóVilla hölgy tagjai. Kristóf és Olivér párbaja után egy kis alkohollal próbálták feloldani az elmúlt napokban felgyülemlett feszültséget; volt, aki azért, mert Kristófot várta volna vissza, mégsem jött, és volt, aki azért, mert nagyon örült Olivérnek.

A lányok félrevonultak a hálószobába, és elkezdtek a maguk által felállított szabályok szerint játszani. Az alkohol pedig megtette a hatását, a lányok üvegezni kezdtek. Eleinte még hagyományosan ment a játék, vagyis a pörgetés után aki előtt megállt a palack szája, annak választania kellett: vagy őszintén válaszol, vagy teljesíti a többi lány által mondott feladatot. De nem kellett sok idő, és a játék orgiába csapott át.

Zsófi volt az első, aki inkább vállalkozott arra, hogy vizes pólóban végigsétál a fiúk előtt, semmint hogy őszintén válaszoljon. Majd elcsattant az első csók Anikó (21) és Zsófi (19) között - amelyet szintén a lányok adtak feladatként.

A „műsor" láttán pedig a többiek is beindultak. Szandika (21) mutatta meg a többieknek, milyen is egy igazi nyelves puszi. A hancúrozásból már Éva (27) sem akart kimaradni. A törtető szőkeség, aki eddig a kamerák miatt kizárólag fürdőruhában volt hajlandó zuhanyozni, gyorsan levetkőzte gátlásait, és már félmeztelenül pózolt a lányok előtt. Szandika ugyanis azt a feladatot kapta, hogy masszírozza meg Éva mellét, ő pedig szó nélkül végrehajtotta a feladatot, sőt - sztriptíztáncosi tapasztalatainak köszönhetően - még egy kis pluszt is belevitt.

A cikk folytatását a blikk.hu oldalán olvashatják.


Szandika és Éva hamar levetkőzte gátlásait, félmeztelenre vetkőztek (Fotók: Török Attila)
Szandika és Éva hamar levetkőzte gátlásait, félmeztelenre vetkőztek (Fotók: Török Attila)


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: