2008-08-17 18:51:20• hírek • Czinzel László

Leszbikus esküvőre készül a sztár?

Lindsay Lohan és leszbikus barátnője, Samantha Ronson kapcsolatára pár hónapja derült fény. A felek nem tagadták, de nem is cáfolták akkor az értesüléseket.

A napokban azonban a sztár végre megtörte a hallgatást, és közleményt adott ki a pletykával kapcsolatban.

- Imádom Ronsonékat. Nagyon közel állnak hozzám, és tisztelem őket. Ami pedig a Samanthával való kapcsolatomat illeti, az magánügy - így szól a kurta nyilatkozat.

Ez önmagában még nem sokat bizonyít, hiszen Lindsay érdekei is azt kívánják, hogy a ködösítéssel fenntartsa a nyilvánosság érdeklődését.

Az azonban, amit az egyik amerikai közösségi portálon tett, már jóval több okot ad a találgatásokra. A színésznő ugyanis hirtelen vallást váltott, legalábbis a Facebook adatai alapján.

A katolikusnak keresztelt Lindsay az adatlap tanúsága szerint már a zsidók táborát gyarapítja. Több mint gyanús, hogy Samantha egész családja, és maga a lány is ehhez a felekezethez tartozik.

- Én nem tulajdonítanék ennek akkora jelentőséget. Két éve még a Kabbalah elkötelezett híve volt, pár hónapja azonban megint váltott. Ő ilyen. Biztos ezzel akarja éreztetni, mennyire elkötelezett Samantha iránt. Szerintem bármilyen vallást felvenne a kedvéért - állítja a sztár egyik barátja.

ma.hu

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: