2019-05-11 11:37:10• hírek • Szatmár.ro

Lesz vajon tüntetés? Szatmárnémetibe látogat Viorica Dancila és számos miniszter

Foto: gov.ro
Foto: gov.ro

Látogatást tesz Szatmárnémetiben szombat délután Viorica Dancila miniszterelnök, számos miniszter társaságában találkoznak a város és a megye vezetőségével.

A legnagyobb közösségi média oldalon hirdettek tüntetést az új központba a miniszterelnök és a miniszterek látogatásának idejére. Szombat délután 17:00 óra környékén kiderül, milyen fogadtatásban lesz része a kormánytagoknak városunkban.

 

Dancila mellett Eugen Teodorovici pénzügyminiszter, Sorina Pintea egészségügyi miniszter, Stefan Oprea üzleti környzetért felelős miniszter és Gabriel Les védelmi miniszter egyaránt tagjai a bukaresti küldöttségnek, akik a hétvégén nem csak a municípiumban vendégeskednek, hanem meghívást kaptak vasárnapra, a lajosvölgyi "Sambra Oilor" fesztiválra.

 

A polgármesteri hivatalban szervezett találkozó alkalmával a városi és a megyei elöljárók mellett Szatmár megyei vállalkozókkal és gazdálkodókkal is találkozik a csoport. A fővárosiak a kormányprogram gazdasági fejlődéshez hozzájáruló pontjairól tartanak előadást.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: