2009-10-28 16:26:47• hírek • Parajdi Andrea

Lesz műkorcsolyapálya Szatmárnémetiben

A Polgármesteri Hivatal talált egy olyan érdekelt vállalkozót, aki a téli hónapokban működtetne egy műkorcsolyapályát városunkban, amelyet a tervek szerint a Real Hipermarket parkolójában helyeznének el. Ilyés szerint arra is van lehetőség, hogy akár egy nyári korcsolyapályát is üzemeltessenek.

Már régóta próbálkozott a városvezetés azzal, hogy szerződést kössön egy olyan céggel, amely műkorcsolyapályák üzemeltetésével foglalkozik. A korábbi tervek azonban sorra meghiúsultak, ám most úgy tűnik van egy érdekelt vállalat.

-Nem tudok még sokat mondani erről a tervről. A vállalat részéről megvan a szándék, hogy elhozza városunkba ezt a szolgáltatást, viszont még a részletekről nem egyeztettünk - mondta a polgármester, aki örvendetes ténynek tartja, hogy a megegyezés már megszületett arról, hogy a korcsolyapálya a Real Hipermarket parkolójában kaphat helyet. -A központba is be lehet volna hozni, de így sokkal kényelmesebb. Ha dübörögni fog majd a zene és hangoskodnak a gyerekek nem fog senkit zavarni. Úgy gondolom ilyen körülmények között valódi téli szórakozási lehetőség lehet majd a korcsolyapálya - fűzte hozzá a polgármester.

Mindezek mellett a polgármester azt is elárulta, hogy arról is szó volt már, hogy akár nyáron is üzemeltetni lehetne egy korcsolyapályát. „Ma már vannak olyan technikai megoldások, hogy akár a nyár kellős közepén és a kinti hőmérséklettől függetlenül is ugyanúgy lehet korcsolyázni egy műanyagpályán mint a műjégen. Ha a téli szolgáltatás beválik, komolyabban elgondolkodunk azon, hogy nyárra is szerződjünk" -mondta a polgármester.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: