2008-07-03 14:41:52• hírek • Józsa János

Folytatódnak az útjavítási munkák

 Csehi Árpád, megyei tanácselnök az óvári felújítását ellenőrizte és ígéretet tett a folytatásra is.

Csehi Árpád, a Megyei Tanács elnöke csütörtökön Ioan Seressel, a tanács technikai igazgatóságának vezetőjével és Juhász Lajossal, Vetés község polgármesterével látogatást tett Óváriba, ahol a DJ 194B jelzésű megyei út felújítási munkálatait ellenőrizték.

A 660 ezer lejes felújítást az ARL Cluj cég végzi 1,3 km-en, ahol amellett, hogy a jelenlegi 3 m széles utat 6 méteresre szélesítik, kátyúzást is végeznek, illetve 6 cm-es aszfaltréteget fektetnek le. Csehi elégedettségét fejezte ki a munkálatok menetével, amelyek így határidőre befejeződhetnek. Juhász Lajos kérésére a Megyei Tanács elnöke ígéretet tett, hogy az útfelújításokat kiterjesztik majd az egész Óvári szakaszra, ugyanakkor Szatmár Megye más részein is felújítják majd az erre szoruló utakat, mert, mint mondta: „A megyei utak felújítását kiemelt fontosságúnak tartom, a kérdés a prioritásaim közé tartozik.”

Ennek egy első lépéseként tegnap a kolozsvári Mecadru cég képviselőivel is találkozott akik bár vállalták, hogy időre elvégzik a DJ193A jelzésű Szatmárnémeti és Amac közötti 3 km-es útszakasz javítását, késésben vannak. Csehi Árpád figyelmeztette a Mecadru képviselőit, hogy tartsák be a szerződésben foglaltakat. 

 
 
J.J.
 

 

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: