2008-12-23 18:44:22• hírek • Parajdi Andrea

Eredményes évet zárt a Szatmár Megyei RMDSZ

Kedden tartotta, rövid évértékelővel egybekötött évzáróját a Szatmár Megyei RMDSZ, ahol a szervezet tagjai együtt koccintottak az idei év kiemelkedő sikerére.

Az évzárón Csehi Árpád, az RMDSZ megyei szervezetének elnöke méltatta az idei év eredményeit, hangsúlyozta a helyhatósági választásokon megszerzett mandátumok fontosságát, illetve értékelte a parlamenti választások kapcsán tanúsított kőkemény munka sikeres végkifejletét is. Kereskényi Gábor, a városi RMDSZ elnöke elmondta, függetlenül attól, hogy a szövetség nincsen kormányon, megvannak azok az emberek a parlamentben, akikre mindig lehet támaszkodni.

Az ünnepségen Csehi Árpád elnök, a Német Demokrata Fórum tagjainak is köszönetet mondott, valamint érdemoklevelet nyújtott át Szabó Károly egykori szenátornak, aki 18 évig folytatott parlamenti tevékenységet, illetve Papp Józsefnek, Szatmárhegy volt polgármesterének.

Az évzáró ünnepség keretében Erdei D. István, az újabb mandátumhoz jutott parlamenti képviselő is megköszönte az RMDSZ tagjainak a munkáját, illetve elmondta jövőre is nagy feladatok várnak a pártra, hiszen elsőként el kell dönteni, hogy a szervezet indítson-e országos elnökjelöltet.

Erdei D.István megköszönte a RMDSZ tagjainak támogatását.

Szabó Károly, és Papp József érdemoklevelet kaptak.

Együtt koccintottak az eredményes évre.

Jövőre is szükség lesz a kemény munkára.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: