2018-07-18 06:28:38• hírek • Bede Emőke

Lerobbant a tenger felé tartó szatmári vonat

Legtöbbünk mindig izgalommal várja a nagy napot, amikor végre elindulhat nyaralása célállomása felé, legyen szó akár az olasz riviéráról, vagy akár a román tengerpartról.

Biztosan így voltak vele azok is, akik a CFR által indított Szatmárnémeti–Mangalia útvonalon közlekedő vonattal indultak el a népszerű üdülőhely felé. A vonat legjobb esetben is 20 órát zötykölődik, mire befut az ottani állomásra, így az utasok már eleve hosszú útra készültek, de talán arra mégsem számítottak, hogy a mozdony még le is robban.
 

Pedig pont ez történt kedden, amikor is a vonat befutott a benedekfalvi (Szilágy megye) állomásra, innen azonban már nem tudott továbbindulni, ugyanis a mozdony beadta a kulcsot. Az utasok egy idő után megunták a várakozást, kiszálltak a vagonokból, s a peronon üldögélve várták meg, míg megérkezik a CFR által küldött másik mozdony. Ez pedig újfent beletelt néhány órába, így a 20 órás út közel egy teljes napig tartott. Reméljük, a nyaralás többi része sikeresebb lesz, mint maga az indulás.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: