2010-07-03 14:17:30• hírek • Balog Anita

Leradírozták a repülőtér betonját

Radák János, azaz Radír csapata Titi Aurral kiegészülve tartott drift-bemutatót az Opel Drag Racingen. A Szatmár.ro nyereményjátékán résztvevők is behajtották nyereményüket, Balla Levente és Szántó Ágnes az elsők között "ment egy kört" az autógumi-gyilkos driftelőkkel.

Délután a résztvevők egy része a Drift aréna köré gyűlt, hiszen ott tartott bemutatót a többszörös drift-bajnok, Radák János illetve kis csapata. A füstölgő gumikkkal száguldozó autósok ámulatba ejtették a közönséget, éppúgy mint a az ismert romániai rallicsapat, Titi Aur és Borbély Károly csapata. Egy Opel Manta, egy Nissan Skyline és egy Mitsubishi Evo kerekei füstöltek és hagytak nyomot a repülőtér betonján - és a bátor érdeklődőkben is. Szatmár Megye Tanácsának vezetője, Csehi Árpád és alelnöke, Adrian Stef is kipróbálta a driftelést - persze csak az anyósülésen.

A Szatmár.ro nyereményjátékán megnyert lehetőséggel már az elsők között élt két nyertes is: Szántó Ágnes és Balla Levente nagy bátorságtól tett tanúbizonyságot, amikor beültek Radír mellé egy körre. A driftelés után szinte egyhangúan mondták: felejthetetlen élményben volt részük, akár órákon keresztül ültek volna még a füstölgő kerekekkel száguldozó vagy szinte egy helyben pörgő autókban.



Szántó Ágnes és Balla Levente a driftelés előtt
Szántó Ágnes és Balla Levente a driftelés előtt


Gumiégetés Opel Mantával
Gumiégetés Opel Mantával


Aur és Borbély is tartott egy kis bemutatót
Aur és Borbély is tartott egy kis bemutatót a ralliautóval


Képgaléria:

Képgaléria - autók és verseny az Opel Drag Racingen:

Az idei Opel Drag Racing szervezői felhívják minden, a rendezvényre vasárnap kilátogató figyelmét, hogy a vasárnapi napra megszüntetik a közönséget fogadó parkoló Aeroclub felőli bejáratát.

Az autóval érkező résztvevőket a Szatmárnémeti Repülőtér főbejáratához várják, innen irányítják majd őket a közönség számára fenntartott parkolóhelyek felé.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: