2012-05-16 08:46:48• hírek • szatmar.ro

Lepje meg szeretteit a City Rádión keresztül

Nyerjen édes meglepetést a City Rádió és a Fastus Pékség és Cukrászda közös játékán!

A fülledt, nyári napokon senkinek nincs kedve sütögetni. A piskóta leéghet, széteshet, a tortakrém készítés pedig igazi művészet...a szállításról nem is beszélve. Meglepetést azonban mindenki szeret szerezni. Épp ezért pár apró lépés csupán, és naponta nyerhet egy ízletes tortát. Hívja a City Rádiót a 0733 713 715 - ös számon, vagy sms - ezzen a 0729 - 713 715 - re, adja meg nevét, telefonszámát, és mondja el a célszemély (aki a meglepetést kapja) nevét, telefonszámát, fellelhetőségét, illetve azt, hogy milyen évfordulót, hanyadik szülinapját vagy egyéb jelentős eseményt ünnepel. Fontos, hogy a mit sem sejtő célszemélyt du. 14 - 15 óra között a megadott helyen találjuk, hisz csak így lephetjük meg egy mutatós és finom tortával.

Az első szerencsés nyertest, Mates Lenat születésnapja alkalmából kolléganője Kriska Ramóna köszöntötte fel. A Fastus Cukrászda és Pékség tortáját Szőcs Péter a Szatmár Megyei Múzeum aligazgatója és Balázsi István a City Rádió ügyvezető igazgatója adta át munkahelyén a kollégáknak is nagy meglepetést szerezve. A tortához jó étvágyat kívánunk!

Ugye, milyen egyszerű? Jelentkezzen a City Rádióban, figyelje a sorsolást és szerezzen igazi, édes meglepetést szeretteinek, munkatársának vagy akár főnökének a Fastus Pékség és Cukrászda tortájával minden hétköznap!
City Radio

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: