2005-08-11 20:43:58• hírek • Szatmár.ro

Lépj ki, mint egy rossz cipőből

…- énekelte a legendás LGT együttes annak idején. És hogy mit tehetünk kissé kevésbé átvitt értelemben, arra következzen most itt néhány jótanács.

Garanciát nem vállalunk, de talán érdemes megszívlelni néhány tanácsot a hétvégére.

Ki a négy fal közül!

Egyedül érzi magát, romokban hever, ám nehezére esik kimozdulni. Ne adja fel? Hívja át a szomszédasszonyát egy kis csevegésre, kávéra, vagy hívja fel egy kolléganőjét, ismerősét, s menjenek el moziba, turkálni, kiállításra, vagy csak sétálni. Minden jobb, mint otthon gubbasztani, s a távkapcsolóval babrálni, vagy rohamozni a hűtőszekrényt.

Dolgozzon ki egy tervet!

Biztos halogat olyan dolgokat, amelyeket régóta meg kellett volna csinálni. Nos, kezdje el haladéktalanul: takarítson, üljön le nyelvet tanulni, írjon leveleket, csináljon bármit, ami leköti a figyelmét, idejét!

Keresse meg kedvenc dalait!

Ha "tevékenykedni" kezd, feldobott lelki állapotba kerül, de ezt még fokozhatja, ha kikeresi kedvenc dalait, s "bömbölteti" a magnót.

Induljon uszodába,szaunába!

Mozgassa meg fáradt izmait, frissítse fel magát, pörgesse fel az immunrendszerét. A verejtékkel együtt megszabadul a lelki problémáktól is. Közben pedig nyugodtan flörtöljön, ha mód nyílik rá.

Vegyen fel egy új, színes ruhát!

Öltözködjön kedve szerint, de ne feledje a színek is befolyásolják a hangulatát. A fekete és a szürke lehangolttá teszi. A jó hangulathoz tehát ajánlatos világos, színes ruhadarabokat választania.

Pozitív gondolkodás

Amikor a tükör elé áll, ne a negatív, hanem a pozitív részleteket keresse meg magán. Higyje el mindenki szép valakinek. A pozitív gondolkodás boldogabbá teszi. Tudnia kell, hogy szép, okos, kívánatos valakinek. Keresse meg az illetőt, vagy adjon rá lehetőséget, hogy megtalálják!

Találkozzon régi ismerősökkel!

Biztos, hogy van néhány adóssága e téren is. Nosza, emelje fel a telefont és tárcsázza a számukat. Egy közös program, egy jó ebéd vagy vacsora, egy mozi vagy színház pezsgést hozhat az életükbe. Nem is szólva a nagy nevetésekről!

Törödjön magával!

Nézzen a tükörbe, s találjon ki magának új hajszínt, készítsen új sminket, tegye rendbe az arcát, intézze el a pattanásait, ápolja a kezét... Minden házi tevékenység erősíti az önbizalmát.

Olvasson el egy kedvenc könyvet újra!

Mindenkinek vannak régi kedves olvasmányélményei, de sose jut rá idő, hogy felidézze a régi élményt. Épp itt az ideje, hogy sírjon vagy nevessen azon, ami egykor annyira tetszett!

Hívja meg a barátját!

Kezdeményezzen! Ha nem szólal meg a telefon, emelje fel ön a kagylót, s tárcsázza a barátja, ismerőse számát. Hívja meg egy ebédre, vacsorára, kávéra, s tegye egyértelművé, hogy ez felhívás keringőre. Ugyanis ha a jó szex-szel feltankol boldogsághormonokból, akkor a következő héten a lelkében még akkor is sütni fog a nap, ha odakint csepereg az eső. (she)

Stop!


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: