2019-03-11 09:05:28• hírek • x

Lepd meg tanárod pihentető Aquastar-szolgáltatásokkal

Búcsúztok a középiskolától, búcsúztok a tanároktól? Van egy jó ajándék-ötletünk!

Akármilyen nehéz is elhinni, de sebes léptekkel közeledik az iskolai év vége. A legtöbben örülnek ennek, jön a hosszú forró nyár és a vakáció, ám a végzősök kicsit szomorúbbak, hiszen búcsúzniuk kell az iskolától, az évek során kialakult osztályközösségtől és a tanároktól... Na meg jön életük eddigi legnehezebb megmérettetése, az érettségi is.


Hagyomány, hogy a tanároktól való búcsúzáskor egy-egy kisebb ajándékkal köszönik meg a nebulók az elmúlt években átadott tudást, a szigort és a vidám perceket. Az Aquastar Élmény- és Gyógyfürdő a tanárokat búcsúztató diákok számára alakított ki egy akciót, melynek keretében sokféle pihentető és szépítő, gyógyító szolgáltatást lehet egy ajándékutalvány formájában átnyújtani a tanév közben igen-igen kifáradt oktatóknak.  Biztos lehetsz benne, hogy az oszi, vagy az elmúlt években rettegett tanár nagyon fog örülni a szaunázásnak, gyógyfürdőzésnek és masszázsnak!
 

Az Aquastar változatos, a vásárló igényei szerint összeállított szolgáltatásokat kínáló ajándékutalványát azonban nem csak a diákoknak ajánljuk figyelmébe! A szülők is meglephetik egy-egy ilyen utalvánnyal gyermeküket, különösen ha az sikeresen vette az érettségi vizsga jelentette méretes akadályt!
 

Érdeklődj az ajándékutalványok és a választható szolgáltatások után a 0748-058-414-es telefonszámon!

Hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: