2016-03-25 10:19:06• hírek • (X)

Lepd meg tanárod pihentető Aquastar-szolgáltatásokkal

Búcsúztok a középiskolától, búcsúztok a tanároktól? Van egy jó ajándék-ötletünk!

Akármilyen nehéz is elhinni, de nyakunkon az iskolai év vége. A legtöbben örülnek ennek, jön a hosszú forró nyár és a vakáció, ám a végzősök kicsit szomorúbbak, hiszen búcsúzniuk kell az iskolától, az évek során kialakult osztályközösségtől és a tanároktól... Na meg jön életük eddigi legnehezebb megmérettetése, az érettségi is.

Hagyomány, hogy a tanároktól való búcsúzáskor egy-egy kisebb ajándékkal köszönik meg a nebulók az elmúlt években átadott tudást, a szigort és a vidám perceket.

Az Aquastar Élmény- és Gyógyfürdő a tanárokat búcsúztató diákok számára alakított ki egy akciót, melynek keretében sokféle pihentető és szépítő, gyógyító szolgáltatást lehet egy ajándékutalvány formájában átnyújtani a tanév közben igen-igen kifáradt oktatóknak. És biztos lehetsz benne, hogy az oszi, vagy az elmúlt években rettegett tanár nagyon fog örülni a szaunázásnak, gyógyfürdőzésnek és masszázsnak!

Az Aquastar változatos, a vásárló igényei szerint összeállított szolgáltatásokat kínáló ajándékutalványát azonban nem csak a diákoknak ajánljuk figyelmébe! A szülők is meglephetik egy-egy ilyen utalvánnyal gyermeküket, különösen ha az sikeresen vette az érettségi vizsga jelentette méretes akadályt!

Érdeklődj az ajándékutalványok és a választható szolgáltatások után a 0748-058-414-es telefonszámon!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: