2019-02-28 15:00:48• hírek • (x)

Lepd meg egy nőnapi wellness-csomaggal szíved hölgyét

Vészesen közeledik a tavasz, s ezzel együtt a nőnap is. Kitaláltad már, mivel ajándékozod a számodra fontos hölgyeket? Ha még nem, akkor ne gondolkozz tovább, ugyanis mutatunk egy olyan meglepetést, mellyel még az anyósod is leveheted a lábáról.

Az Aquastar Gyógy- és Élményfürdő március 9-én és 10-én két speciális nőnapi ajánlattal is készül hölgyvendégei számára. A 110 lejes Kleopátra csomagot választók részt vehetnek egy 30 perces, tengeri sóval meghintett, kávézaccos bőrradirozáson, egy ugyancsak 30 perces rózsaszirmokkal gazdagított mandulaolajas masszázson, illetve egy egész napos belépőt is kapnak az fürdő medence- és szaunavilágába.
 

Lehet-e ezt még fokozni? Lehet bizony, mutatjuk is a 130 lejbe kerülő Gold Sensation csomag tartalmát. Mindazok, akik ezen opció mellett döntenek, részt vehetnek egy 20 húsz perces arcmasszázon, melynek során egy igazán kényeztető, aranyrészecskéket tartalmazó krémet dolgoznak a bőrbe a hozzáértő kezek, majd következik egy 60 perces (igen, tényleg egy teljes órás) csokoládékrémes masszázs. Emellett természetesen nekik is jár egy egész napos belépő az Aquastar medence- és szaunavilágába. Jól hangzik, nemde?

 

Nos, uraim, döntsetek bármelyik csomag mellett, a hölgyek kétségtelenül elégedetten fognak távozni a fürdőből. További információkért és foglalásért tárcsázd a 0361 409 898-es telefonszámot, vagy keresd fel személyesen az Aquastar Gyógy- és Élményfürdőt. Vacillálni azonban nem érdemes, ugyanis az ajánlat csak a március 9-10-i hétvégén érvényes.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: