2012-11-13 14:18:20• hírek • Póti Orsolya

Leonte Gabriella alkotásaiból nyílt tárlat

A Szatmárnémeti „Aurel Popp" Művészeti Líceum két tanára nyitotta meg november 12-én azt a kiállítást, melynek keretében Leonte Gabriella XII. osztályos diák alkotásait láthatják az érdeklődők.

A Nomanid Productions által indított „Bi0-GrapH" sorozat keretében újabb kiállítás nyílt a szatmárnémeti Art Cafféban. Ez alkalommal Leonte Gabriella, az „Aurel Popp" Művészeti Líceum XII. osztályos diákja mutatja be alkotásait egy héten keresztül.

A kiállítás hétfő délután 18.30 órától nyitotta kapuit, s a megnyitón többek között jelen volt Szilágyi „Czanó" Ottó, a Nomanid Productions elnöke, Király Gabriella, az „Aurel Popp" Művészeti Líceum tanárnője és Lola Scripor szintén a líceum festészet szakos tanárnője.

"Mivel az elkövetkezendő hetekben a művészeti líceum néhány diákjának a legjobb alkotásai, munkái kerülnek bemutatásra, így elmondhatjuk, hogy a Nomanid Productions elérte az egyik legfontosabb célkitűzését: az ifjú tehetségeket felkarolni és támogatni, ezzel lendületet adni nekik és erősíteni hitükben őket" - mondta el Szilágyi.

A fiatal képzőművész alkotásait tanárai méltatták, akik korán észrevették a diák rajz iránti szeretetét és tehetséget.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: