2015-03-04 15:16:20• hírek • (x)

Leonardo Const: pontosság és megbízhatóság az építőiparban

A 2008-ban alapított cég nevéhez számos külföldi és belföldi sikeres megvalósítás kapcsolódik.

Hét évvel ezelőtt, 2008-ban több éves külföldön szerzett tapasztalatra alapozva hozta létre Puskás Róbert a Leonardo Const Kft.-t. Az építőiparban tevékenykedő cég azóta számos nagy volumenű munkálatot végzett el, legyen szó gyárak, termelőegységek megépítéséről vagy magánszemélyek által megálmodott otthonok megvalósításáról. Mindezt úgy, hogy elsődleges fontosságú szempont volt számukra a minőségi alapanyagok felhasználása, a pontosság és a megbízhatóság, ugyanakkor funkcionális elemek használata. Legyen szó külső- vagy belsőépítészeti munkáról, a Leonardo Constnál az apró részletekre is odafigyelnek és alkalmazkodnak a megrendelőik igényeihez.

A cég által végzett munkálatokat nehéz lenne felsorolni, ám mégis megkíséreljük. A külsőépítészeti tevékenységek közül tapasztalattal rendelkeznek csatornázásban, vízvezetékek lefektetésében, támfalak, víztározók, utak, útpadkák, hídak és járdák építésében, árkok betonozásában, alapozásban, feltöltésben, ipari csarnokok építésében, falazásban és még sorolhatnánk. A belső tevékenységek közül nagy tapasztalattal rendelkeznek ipari padló öntésében, fal és mennyezet burkolásban, gipszkartonozásban, fali- és padlócsempe-burkolásban, glettolásban, festésben és szalagparketta lerakásában.

Alapítása óta a Leonardo Const nem csak Romániában, hanem külföldön is számos építkezésen dolgozott, a jól végzett munka pedig újabb és újabb elismeréseket és megrendeléseket hozott. Ennek köszönhetően a külföldön végzett munkálatok sora is hosszú: Bécsben magánházat építettek, Münchenben egy tömbház gipszkarton-falait építették meg a cég mesterei. Erfurtban egy klinika felépítésében közreműködtek, de van olyan 18 lakásos tömbház ausztriában, amelyet a Leonardo Const Kft. épített fel.

Romániában is számos megvalósítás fűződik a cég nevéhez, egyebek mellett a szatmárnémeti Draxlmeier új csarnokának az alapozása, annak belső festése, de dolgoztak a Primalact, a Hutton és a Zollner gyárak építésénél is. Máramaros megyében a Optibelt és a Weidmüller gyárak építésében működtek közre. A cég munkásainak keze nyoma látható a Szatmárnémeti-Nagykároly úton állított támfalakon, a Szatmárnémeti szennyvíztelep egyik ülepítő medencéjén, a Pusztadaróci vagy részben Dara település szennyvízhálózatán. Egriben a katolikus templom bővítését végezték el, Mikolában a papi lakot újították fel, emellett pedig számos magánház építését végezték az alapoktól a kész épületig.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: