2011-07-22 12:41:16• hírek • Kocsis Zoltán

Leomlott a homlokzat egy része

Kellemetlen meglepetésben lehetett volna részük azoknak, akik csütörtök késő délután a Petőfi Sándor utcán sétálnak: a 32. szám alatt található épület homlokzatának egy része ugyanis, vélhetően a heves esőzés következtében a járdaára omlott.

Aki ismeri a környéket, az tudja, hogy az ominózus épület bizony az Útlevél-főigazgatóságnak ad otthont, így igazat tudunk adni Ilyés Gyula polgármesternek, aki leszögezte: „Isteni szerencse, hogy az eset délután történt és nem akkor, amikor az emberek jönnek-mennek a bejárat környékén". Szerencsére a lehulló épületdarabok nem okoztak személyi sérülést.

Amint a polgármester elmondta, az épület, amikor legutoljára renoválták, még a Szatmár Megyei Prefektúra és a belügyminisztérium tulajdonába tartozott. Azóta átkerült a Szatmárnémeti városának adminisztrálása alá, ám bérleti megállapodás következtében továbbra is a Prefektúra használja.

Ilyés leszögezte: a polgármesteri hivatal már felvette a kapcsolatot egy vállalattal, amely igyekszik napokon belül rendbe hozni a kialakult kárt. Mindez azonban semmilyen módon nem befolyásolja az ügyfélfogadást.A hiányzó homlokzat helyePéntek délelőttre már eltakarították a hulladékot


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: