2009-08-04 16:36:47• hírek • Parajdi Andrea

Lenyűgöző táncbemutató

Hétfő este Románia egyik legjobb ír sztepptánccsoportja lépett fel a Back Door Pubban, ahol ezúttal mindenki magába szívhatott egy jó adag ír kultúrát.

Egyetlen egy olyan hamisíthatatlan ír kocsma van a megyénkben, amely ízig-vérig arra törekszik, hogy a szigetország hagyományos kocsmahangulatát környékünkre is elhozza. A Back Door Pubbot természetesen nem kell senkinek bemutatni, azonban azt a bukaresti ír sztepp táncegyüttest, amely hétfő este bemutatkozott a pubban, valószínűleg környékünkön még kevesen ismerik. Az Irish Way tánccsoport immár másodjára érkezett Szatmárnémetibe, hogy annak tehetséges tagjai újra lenyűgözhessék a helyi közönséget.

A tánccsoport annak ellenére, hogy hivatalosan alig több mint egy éve alakult már komoly sikereket tudhat magáénak. Az együttesben nyolc tehetséges fiatal táncol, akik mind a bukaresti Anna-Marie Cunningham Táncakadémián kamatoztatják képességeiket.


Ír sztepptáncosok léptek fel hétfő este a Back Door Pubban.
Az Irish Way tánccsoport Románia egyik legelismertebb együttese


Az Irish Way tagjai az ír sztepp hangulatát már számos romániai pubba elvitték, s rendszeresen kapnak határon túlról is felkéréseket. Legnagyobb sikerüket Salzburgban érték el, ahol tavaly nyáron egy nemzetközi tánctáborban a több tíz tánccsoport közül dobogós helyet szereztek maguknak.

A szatmárnémeti fellépésük előtt éppen Lengyelországban szerepeltek, s hazafele vezető útjuk során, „mint régi jó barátot" a Back Door Pubbot is felkeresték. Hétfő este láthatóan remekül szórakoztak a pubba betérő vendégek, hogyan is lehetne unatkozni egy igazi ír hangulatban, ahol aztán valóban minden adott az „írséghez": sztepp tánc, Giuness sör és ír kocsmazene a The Rovers előadásában.

Képgaléria:




Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: