2006-01-26 00:02:47• hírek • Szatmar.ro

Lennon halála filmen

Yoko Ono nem tudta megakadályozni, hogy megfilmesítsék Lennon meggyilkolását.

John Lennon özvegye, Yoko Ono állítólag mindent megtett, hogy ne készüljön el az ex-Beatle meggyilkolásáról szóló Chapter 27 című mozifilm.

Amint Ono megtudta, hogy film készül John Lennon haláláról, azonnal utánanézett, hogy a New York-i Dakota Ház rendelkezik-e azokkal a jogokkal, melyek szerint engedélyezhetik a forgatást az épület előtt. Miután a japán származású művésznő megtudta, hogy a város engedélyt adott a forgatásra, nem tudta megállítani, hogy leforgassák az 1981-ben, az épület előtt lejátszódott szörnyű jelenetet.

Stephen Spiro volt az első rendőr, aki huszonöt éve, a tragédia bekövetkezése után a helyszínre ért. Az azóta nyugállományba vonult rendőr elmondta, hogy ő sem ért egyet azzal, hogy a film felidézi a történteket, és teljesen egyetért Yoko-val abban, hogy ellenezte a film létrejöttét.

A New York Post napilap értesülése szerint Spiro megdöbbent, hogy a befolyásos Yoko Ono sem tudta megállítani a stábot, akiknek engedélyezték, hogy filmre vigyék Lennon meggyilkolását.

A Chapter 27 című film John Lennon gyilkosának, Mark Chapmannek az utolsó három napját dolgozza fel, a főszerepeket Jared Leto és Lindsay Lohan alakítja.

 

Danubius 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: