2015-03-31 12:44:52• hírek • Kocsis Zoltán

Lemondott a VSK kosárcsapatának szakmai stábja

Miután a 14 csapatos bajnokságban mindössze a 11. helyen végzett, a Szatmárnémeti Városi Sportklub női kosárlabdacsapatának szakmai stábja benyújtotta a lemondását - jelentették be a hétfői sajtótájékoztatón. Gyalázatos szezon után gyalázatos sajtótájékoztató következett, ahová nem kapott meghívót csak a helyi sajtó egy része...

Valentin Neagu klubelnök a sajtó (egy részének) képviselői előtt jelentette be, hogy Mariana Pricop edző, Lavinia Nastrut másodedző és Iulian Sin technikai igazgató benyújtotta felmondását. „Ezzel vállaljuk a felelősséget a gyenge eredmények miatt" ez volt az egyetlen, amit Pricop a szakmai stáb nevében mondott, egyetlen sajtó-kérdésre sem válaszolt.

Válaszolt viszont Neagu, aki szerint a rossz teljesítményért leginkább Éles Péter előző edző és Florin Muresan korábbi szakosztály-igazgató a felelős. Szerinte ők szedték szét a keretet, ők bontották meg az egységet. Szintén a felelősök közé tartozik a sajtó, amely folyamatosan rossz színben tüntette fel őt, mármint Neagut és visszasírta Élest.

Arra a kérdésre, hogy önmagát nem érzi-e felelősnek a rossz eredményekért, Neagu egyértelmű nemmel válaszolt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: