2015-10-21 16:01:40• hírek • Szatmár.ro

Lemondott a VSK elnöki tisztségéről Valeriu Neagu

A Szatmárnémeti Városi Sportklub elnöke egészségügyi okokra hivatkozva mondott le.

A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal szerdán, október 21-én kiadott közleménye szerint Valeriu Neagu, a Városi Sportklub elnöke egészségügyi gondokra hivatkozva lemondott a tisztségről - Dorel Coica polgármester pedig elfogadta a lemondást.

Neagu nem sokkal a helyhatósági választásokat követően került az elnöki pozícióba, ténykedése során több szakosztályt is létrehozott, aminek a következtében több, eddigi szatmári sikersportág is mélypontra került. Az egykoron bajnoki, vagy kupadöntőt is játszó női kosárlabdacsapatot, vagy a férfi kézilabdacsapatot rengeteg jó játékos hagyta el, a juniorokból álló kosárcsapat például boxzsák-szerepet tölt be jelenleg a bajnokságban.

A városi tanácson belül főleg az RMDSZ-frakció nem volt elégedett a munkájával, a klub újabb szakosztályokkal való folyamatos bővítésével,  a szakágak céltalan működtetésével és a támogatásként kapott pénz elherdálásával. Az utóbbi hónapokban a VSK támogatását az RMDSZ és a PNL egyenesen az ő lemondásától tette függővé.

A közlemény szerint a polgármester a helyére ideiglenesen Claudiu Stefanescut, a VSK eddigi sportigazgatóját nevezte ki.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: