2016-07-25 18:23:10• hírek • Szatmár.ro

Lemondott Mircea Bolba vezetőedző

Katasztrofális játékkal megalázó vereséget szenvedett a Szatmárnémeti Olimpia csapata a Kisvárda elleni szombati felkészülési mérkőzésen. A hétfői igazgatótanácsi ülésen aztán Mircea Bolda vezetőedző bejelentette lemondását - amit a tanács nem fogadott el.

A szatmári csapat szombaton játszott az NBII-es Kisvárdával, az eredmény pedig meglehetősen lehalgoló lett. Az első félidőben három, a következő játékrészben pedig hat gólt kapott a sárga-kék alakulat... Ők viszont egyszer sem találtak be az ellenfél kapujába. A csapat friss szerzeményei nem nagyonj váltak be, például a kapuban álló Andrei Preda. Az összecsapást követően azt suttogták, hogy az eredmény megpecsételte a vezetőedző Mircea Bolba és a friss csapatmenedzser, Karda Attila sorsát is.

Az igazgatótanács ülésén aztán Bolba be is jelentette lemondását, amit a tanács egyelőre nem fogadott el, hiszen nincs kivel helyettesíteni az edzőt.

"A csapatmenedzser megteszi amit lehet most, az idény kezdete előtt két héttel. Próbajátékra hoz labdarúgókat, aztán aki nem válik be, azt el is küldjük" - mondta el a Szatmár.ro-nak Kovács Máté, az igazgatótanács tagja.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: