2016-10-06 17:07:00• hírek • Szatmar.ro

Lemondott Feleki Zsolt, a VSK csapatmenedzsere

Meglepetés a Szatmárnémeti Városi Sportklub női kosárlabda-csapatánál: szerdán lemondott tisztségéről Feleki Zsolt csapatmenedzser.

A korábbi élvonalbeli kosárlabdázót augusztus elején nevezték ki a szakosztály élére mintegy a szatmári kosárlabdasport megújulásának jeleként. A fiatal sportvezető nagy lendülettel vetette bele magát a munkába, összeszedett, koherens elképzeléseket tárt a média elé, tevékeny szerepet vállalt a keret kialakításában és az edző kiválasztásában, leigazolásában. Éppen ezért sokakat - mindannyiunkat - váratlanul ért Feleki szerdai bejelentése. Döntése indokaként személyes okokat nevezett meg.

„A mai nap benyújtotam lemondásomat a VSK kosárlabda-csapatának menedzseri tisztségéről, a döntésem hátterében személyes okok húzódnak", írja közleményében. Feleki reményének ad hangot ugyanakkor, hogy a VSK kosárlabda-szakosztálya sikeresen működik majd tovább.

A fiatal sportvezető további személyes terveiről is szót ejtett: az utánpótlás-nevelésre kíván koncentrálni.„A mai naptól kezdve minden energiámat az ABC Magic Kosárlabda Akadémia tevékenységére áldozom", fogalmaz. „Köszönöm mindenkinek az előző hónapok együttműködését!", zárul Feleki közleménye.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: