2008-07-29 17:25:20• hírek • Szatmar.ro

Lemond az alprefektus

 Pataki Csaba, a márciusban kinevezett alprefektus visszatér régi tisztségébe.

Pataki Csaba, Szatmár megye alprefektusi székét március 23-án, Riedl Rudolf nyugdíjba vonulását követően foglalta el. Négy hónap után azonban vissza kíván térni az Európai Integrációs Igazgatóság vezetői posztjához.

Pataki Csaba, egyéni döntés alapján határozott a helycsere mellet. Előzetes konzultáció alapján, közös megegyezés értelmében a megyei vezetők jóváhagyták Pataki lemondását, amelynek kérvényét az alprefektus személyesen vitte el a belügyminisztériumba. A törvény értelmében abban a pillanatban amikor elfogadják a kormányhatározatot – amelyet július 30-ra várnak- Pataki visszakerül a korábbi pozíciójába. A mostani elképzelések szerint Gáti István közgazdász veszi át az alprefektusi széket. Gáti nyolc éve dolgozik köztisztviselőként, jelenleg a Szatmár Megyei Mezőgazdasági Szaktanácsadó Hivatalnál vezető köztisztviselői szerepet tölt be.

-Mindenki azt kéri indokoljam meg a döntésem. Ez nagyon egyszerű. Amikor elfoglaltam ezt a széket, már akkor elmondtam mindenkinek, hogy nagyon szerettem a korábbi munkámat, ugyanis ott nincs két egyforma munkanap, nem úgy mint a mostani pozíciómban. Teljesen más jellegű feladataim voltak, amelyek folyamatosan kihívást jelentettek, nem beszélve arról hogy ott szakmailag is rengeteget tanultam – indokolja lemondásának okait Pataki.

P.A.

 



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: