2015-07-28 13:33:49• hírek • Szatmár.ro

Lemezbemutató koncert Nagy Norbert operaénekessel

Két kétszemélyes belépőjegyet sorsolunk ki a vasárnap este megtartandó koncertre.

Hallottál már Nagy Norbertől? Vagy inkább úgy kérdezem: hallottad már Nagy Norbertet énekelni? A szatmári származású, jelenleg Olaszországban élő és oktató fiatal énekes a Puccini Konzervatóriumban végzett, Verdi Rigolettójában debütált, Itália számos településén lépett fel, és a méltán elismert, világhírű Andrea Bocelli diákja volt!

Ha szereted a csodás olasz melódiákat, akkor ott a helyed Nagy Norbert lemezbemutató koncertjén augusztus 2-án, vasárnap a szatmárnémeti Famous Beachen, a Termál Strand szomszédságában.

Hallgasd meg a 12 dalt tartlamazó lemez 8 közismert és 4 saját dalát egy páratlan tehetség előadásában! Nagy Norbert - a hang, amely világhóditó útja során már levette a lábáról Romániát, Kínát és Olaszországot!!! Garantált zenei élmény egy utánozhatatlan előadótól!

Jegyek 10 lejes áron válthatók a Famous Summer Clubban naponta 12 és 20 óra között valamint a Nagy Textil üzleteiben, illetve koncert előtt a helyszínen.

A Szatmár.ro-val pedig most jegyet is nyerhetsz a lemezbemutató koncertre. Csak egy egyszerű kérdésre kell válaszolnod! Ki volt Nagy Norbert közismert, világhírű tanára? A helyes választ tartalmazó emaileket a jatek@szatmar.ro email címre várjuk július 31-én délig! A sorsoláson két kétszemélyes belépőjegy fog gazdára találni az emlékezetesnek ígérkező koncertre.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: