2013-09-22 15:14:20• hírek • Kocsis Zoltán

Lelőtte a diótolvajt egy férfi Szatmárnémetiben

Lelőtte a telkén álló fáról és környékéről diót szedő fiatalt egy középkorú férfi Szatmárnémetiben. A fiatalember állapota nem súlyos, mindkettejük ellen büntetőjogi eljárást indít a rendőrség.

A 112-es egységes szegélyhívó számon szombat délután 14.30 körül tett feljelentést egy férfi, mondván, a Szamos partján valaki gumilövedékkel rálőtt fiára, aki ennek következtében megsérült.

A rendőrség munkatársai a tett helyszínére érkezve hamar rátaláltak a 48 éves Iuliu I.-re, akinek 2008 óta van fegyverviselési engedélye. A férfinél volt egy gumilövedékeket kilövő pisztoly is, amelyre szintén volt engedélye. Mi több, nem is tagadta, hogy ő lőtt a 24 éves S. Norbertre.

A fiatalember ugyanis diót kezdett szedni Iuliu I. be nem kerített tulajdonán álló fáról és alóla. A 48 éves férfit ez dühítette fel és azért kezdett el lövéseket leadni, hogy elijessze a nem kívánatos vendéget. Az egyik gumilövedék pedig a S. Norbert hátát találta el.

A férfit kórházba szállították, ahol megállapították, hogy sérülése nem életveszélyes, öt napon belül gyógyul. A rendőrség Iuliu I. ellen engedély nélküli fegyverhasználat és erőszak, S. Norbert ellen pedig lopás vádjával indít büntetőjogi eljárást.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: