2014-05-09 20:34:31• hírek • Czinzel László

Vidám műsorral búcsúztatták a végzősöket

A Református Gimnáziumban pénteken tartották a szalagtűzőt: hetven tizenkettedikest búcsúztattak.

Péntek délután szülők és hozzátartozók, barátok és iskolatársak gyűltek össze a Református Gimnázium dísztermében, hogy részt vegyenek a végzősök szalagtűzőjén. Az iskola három tizenegyedikes osztálya vidám jelenetekkel, valamint Bojtorján és Presszer Gábor dalokkal búcsúzott az iskola legnagyobbjaitól.

A búcsúztató diákok előadása igen humorosra és eredetire sikeredett: külön jelenetekben idézték fel, hogy hogyan néz a jövőbe az óvodás, a kisiskolás, majd az érettségiző fiatal. Majd egy újabb ugrással az osztály tíz éves találkozóján találtuk magunkat, amelyen volt, akinek sikerült elérnie a terveit, de voltak olyanok is, akikből nem lett hercegkisasszony - pedig az oviban még ez volt a terv.

Szilágyi Éva iskolaigazgató jótanácsokkal látta el a végzősöket, sok sikert kívánt nekik abban, hogy az élet minden területén jól teljesítsenek, életre szóló kapcsolatokat kialakítva, meleg és biztonságos otthont teremtve. A folytatásban figyelmeztette a diákokat: itt az idő megköszönni mindent a szülőknek, amit eddig értük tettek, most a diákokon a sor, hogy az első komoly akadályon átlépjenek - az érettségin. Kérte a végzősöket, hogy a következő időszakban komolyan készüljenek a vizsgára, az érettségi napján pedig bizakodó arcokat szeretne látni, nem pedig bizonytalanokat vagy megfutamodókat.

A Református Gimnázium padjaitól idén hetven végzős búcsúzik. Huszonhárman a filológia szakos A osztályból, Jékel Zsuzsannak osztályából, huszonnyolcan a teológia szakos B-ből, Póti Eduárd osztályából és tizenkilencen a matek-infó szakról, Vékony Gyöngyi osztályából.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: