2014-03-05 11:28:10• hírek • Szatmár.ro

Lelki hétvége nőknek

Nők, feleségek, édesanyák lelki hétvégéjét tartják Nagyszokondon március 14. és 16-a között.

A Szatmári Római Katolikus Egyházmegye család munkacsoportja a nőket szólítja meg, amikor egyedülállókat, feleségeket, családanyákat hív egy teljes hétvégére elmélkedni arról, miért jó nőnek lenni, hogyan élhetik hivatásukat feleségként, anyaként a hétköznapok forgatagában. No és milyen lehet Isten álma a nőről, vajon az a modell, amit a világ ma felmutat keresztényként élhető-e, vagy konfliktusokhoz vezet, személyes válságokat szül?

A március 14. és 16-a között Nagyszokondon megrendezésre kerülő program során Ilyés Erika csíkszentdomokosi segítőnővér és György Ida szentkeresztbányai négy gyermekes édesanya tartanak előadássorozatot a nőket érintő kérdésekről, de alkalom nyílik az Úrral való találkozásra szentségimádásban, lesz idő szabad beszélgetésekre, tapasztalatcserére, kikapcsolódhatnak a kézműves műhely során, a közös filmezés alkalmával.

A lelki hétvégére március 12-ig várják a jelentkezőket, a Szatmári Római Katolikus Püspökség világiak irodája 0744137568-as telefonszámán, valamint a vi@szatmariegyhazmegye.ro ímélcímen.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: