2020-02-02 09:49:14• hírek • Blikk.hu

Lelki eredetű lehet VV Béci problémája

Komoly testi fájdalmak nehezítik Rácz Béla, azaz Young G (34) mindennapjait! A rapper, aki a ValóVilág negyedik szériájában szerepelt, már három éve küzd ízületi problémákkal. Sok mindent kipróbált már, de hosszú távon semmi nem hatott, az orvosok gyanakodtak genetikai gondokra és autoimmun betegségre is.


Szerinte lelki eredetű lehet a probléma. Sok barátjában nagyot csalódott, ráadásul a szüleivel is megromlott a kapcsolata.

– Három éve egy decemberi fellépés után fájni kezdett a vesém. Egy-két napig borzalmas volt, azt mondták, biztos a hidegtől van. Egy másik koncert után megint ugyanezt éreztem, de a fájdalom akkor már tartós lett. A hátam közepe sajgott, aztán lehúzódott a derekamra és a térdemre – mondta Béci, akinek fájdalma átterjedt mindenhova.

– A talpam és az összes lábujjam bedagadt. Az egyik gyűrűsujjam a négyszeresére puffadt. Alig tudok járni. Az elején a felkelés volt nehéz, most már aludni sem tudok rendesen az égető fájdalom miatt – mesélte Béci, aki mankózik. Úszni is jár rendszeresen, de vállfájdalma miatt az első hosszoknál a könnye is kicsordul. A rapper erős gyógyszereket szed, de a koncerteket vállalja.



– Nehéz így fellépni, de beveszem a gyógyszereket, és végigcsinálom. Nem változtatja meg a műsort, nem látszik a színpadon – fogalmazott az egykori valóságshow-szereplő, akinek az aktív mozgást és a táncot is abba kellett hagynia.

– Százszor nehezebbek a hétköznapok, mint régen. Húsz évig táncoltam, sportoltam, a mozgás régóta az életem része, nehéz elfogadni, valami meg akar állítani és fájdalomcsillapítókon kell élnem. Biztos vagyok benne, ez mélyről jön, lelki problémára vezethető vissza. Sokan lehúztak pénzzel, de barátként kezeltem ezeket az embereket. Próbáltam megbocsátani, de a lelki problémák testi tüneteket okoztak, amiket kezelni kell – mesélte Béci, aki hozzátette, párja, Norina mindenben segíti őt, de a szüleivel egy éve nem beszél. Kislányával, Napsugárral (6) azonban sok időt tölt együtt.



Új albumon dolgozik

Béci, azaz Young G a zenélést nem hagyta abba, új albumon dolgozik.

– Visszatérés most ez nekem. Az elmúlt három évben is jelentek meg dalaim és klipjeim, de valahogy nem fektettem kellő hangsúlyt ezekre – fogalmazott Béci.

 

További bulvárhírekért látogasson el a Blikk.hu oldalára!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: