2016-11-16 08:53:27• hírek • Szatmar.ro

Leköszönő elnök, 12 év után

Dr. Orbán Zoltán
Dr. Orbán Zoltán

Gyákon Viktor 12 év után leköszönt a Túrterebesi RMDSZ szervezet éléről. A képzeletbeli stafétát Dr. Orbán Zoltán vette át.

Szerda este hat órától tisztújításra gyűltek össze a túrterebesi RMDSZ szervezet tagjai. A találkozón a Szatmár Megyei RMDSZ szervezete részéről Magyar Lóránd parlamenti képviselőjelölt volt jelen. „Úgy érzem, hogy az új vezetőség kész a közösség érdekében a párbeszédre és együttműködésre, a település minden lakosával meg tudja találni a közös hangot. Azt gondolom, hogy Túrterebesnek most erre van szüksége, ez kell az építkezéshez. Újabb fontos periódus előtt állunk, amikoris fel kell mutassuk közösségünk erejét" - fogalmazott Magyar.

Dr. Orbán Zoltán 40 éves fogorvos, két gyerek édesapja. Jól ismeri a közösséget, hiszen itt született, él és dolgozik.

„Mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy csökkentsem a közösségünkön belül levő feszültséget. Attól, mert bizonyos kérdésekben nem értünk egyet, még mindannyian értékes tagjai vagyunk közösségünknek. A hosszú távú célom pedig megszólítani a fiatalokat, párbeszédet szeretnék annak érdekében, hogy mi alakíthassuk Túrterebes jövőjét, hiszen mindannyian azt szeretnénk, hogy virágzó település legyen a mienk"- fogalmazott székfoglaló beszédében Dr. Orbán Zoltán.

A Túrterebesi RMDSZ alelnöke ezentúl Májer Nándor tanító, jegyzője pedig Geng Noémi tanárnő.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: