2009-01-19 11:28:23• hírek • Szatmár.ro

Lékhorgászversenyt rendeztek

Az időjárási körülmények nem kedveztek a tegnapi különleges horgászversenynek, így egyetlen hal sem akadt a 22 résztvevő horgára.

Vasárnap, egyéves kihagyással ismét lékhorgászversenyt szervezett a Szatmárnémeti Sporthorgász Egyesület: a különleges megmérettetésen a fel-feltámadó hideg szél ellenére kitartottak a versenyzők, igaz, egyetlen halat sem fogtak, a leesett hó miatt ugyanis a 20-25 centiméteres jégréteg alá szinte alig jutott fény.

A lékek kifúrásával nem kellett bajlódniuk a versenyzőknek, hiszen ezt az egyesület önkéntesei láncfűrésszel megoldották a szombati nap folyamán. A Szatmar.ro átlal megkérdezett résztvevők nem is a fogást tartották fontosnak: a verseny lényege elmondásuk szerint a kikapcsolódás, a természetbe való kimozdulás, az egymással való önfeledt beszélgetés volt - persze a téli horgászfelszereléshez szervesen hozzátartozó forralt bor, pálinka vagy forró tea szürcsölgetése közben.

A sporthorgász egyesület, fogás híján, nem osztotta ki a kupákat és az okleveleket, de amennyiben enyhül az időjárás, visszavágót rendeznek napokon belül.

Fagyokskodtak a pecások, de sajnos nem fogtak semmit

A léket láncfűfésszel vágták ki az Adorjáni halastavon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: