2008-06-24 15:09:27• hírek • Szatmar.ro

Népszerű az internetes adóbevallás

 Szatmár megyében nem várt érdeklődés fogadta az online adóbevallási mód bevezetését.

Szatmár megyében április óta használják az online történő adóbevallási módszert. A legtöbb megyében népszerűtlen ez a leadási forma, nálunk azonban nem várt érdeklődés fogadta az internetes bevallás bevezetést.

Ahhoz, hogy a megyénkben működő cégek interneten keresztül adhassák le adóbevallásaikat, a minisztérium honlapján (www.mfinante.ro) külön felhasználónevet és kódot kellet kérelmezzenek, amelyre április végéig volt lehetőség. Megyénkben havonta 8000 cég tesz le adóbevallást, amelyből 400-an fordultak a minisztériumhoz regisztrációs kódért.

-Nem azt jelenti hogy, aki felhasználónevet kérelmezett az használja is az internetes leadást, viszont már az is figyelemre méltó, hogy ennyien érdeklődnek iránta. Aki a jövőben szeretné regisztráltatni magát, fel kell vennie a kapcsolatot olyan specializált magáncégekkel, amelyek biztosítják számukra az online leadáshoz szükséges nyilvántartási kódokat, ugyanis a pénzügyi hivataltól már nem lehet azokat beszerezni - mondta a Szatmár.ro-nak Gergely Lajos, a Szatmár Megyei Adó és Pénzügyi Ellenőrző Hivatal aligazgatója.

Amint  Gergely mondja, örvendetes tény, hogy a kényelmes internetes leadási mód népszerűségnek örvend Szatmár megyében, hiszen nagyban leegyszerűsíti és felgyorsítja a munkavégzést, nem beszélve arról, hogy feldolgozásuk is ugyanolyan biztonságosan zajlik.

P.A. 

 





Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: