2006-11-11 12:02:07• hírek • Szatmár.ro

Lehetetlen küldetés

 Tom Cruise és Katie Holmes valószínűleg búcsút mondhat a romantikus esküvőnek.

Zűrök támadtak Tom Cruise és Katie Holmes a jövő hétre tervezett esküvője körül. A nagy esemény helyszínéül tippelt olasz település papja szerint ugyanis egyházközsége egészen biztosan nem fogja összeadni a párt. A polgármester-asszony szerint pedig ez azért is lehetetlen, mert a sztárpár egyelőre még semmiféle hivatalos papírmunkát nem intézett el.

Bracciano, az olasz városka valósággal úszik a lesi fotósokban, akik azóta özönlenek ide, amióta az Il Messaggero nevű újság szerint a település Castello Odescalchi nevű kastélya lesz a híres páros esküvőjének helyszíne.

Ám úgy tűnik, hogy a helyi bürokrácia és a katolikus egyház szigorú szabályai ezúttal erősebbnek bizonyulnak azoknál az ellenfeleknél, akikkel a filmjeiben sokszor szuper erős és szuper macsó karaktert alakító Cruise eddig a filmvásznon szembeszállt.

Patrizia Riccioni polgármester-asszony természetesen szeretné, ha a jeles eseményre náluk kerülne sor, ám a szabály az szabály, amely alól még sztárpárok sem vonhatják ki magukat: márpedig Holmes-ék még nem nyújtották be a ceremóniához szükséges hivatalos papírokat.

„Nem hiszem, hogy mindez törvényes lenne” – nyilatkozta. „Olaszországban az esküvőhöz szükség van dokumentumokra és papírokra, amiket egyelőre nem kaptunk meg.”

Cruise és Holmes még októberben jelentették be, hogy november 18-án összeházasodnak Olaszországban. Az is ismert már, hogy Holmes esküvői ruháját Giorgio Armani divatguru tervezi.

Holmes szülei mindketten katolikusok, egy olasz újság pedig tudni vélte, hogy a már kétszer elvált Cruise, harcos szcientológus, ezúttal hivatalos, katolikus ceremóniát szeretne Bracciano lenyűgöző kastélyában.

A településért felelős pap azonban azt mondja, hogy bármilyen ceremóniát is akar Cruise és Holmes, katolikus biztosan nem lesz, mert a színész már elvált és az egyházközségtől sem kaptak erre engedélyt: „Cruise elvált. De még ha ez nem is így lenne, egy alapvető dolog is hiányzik, amely megléte elengedhetetlen az ilyen rítushoz: az egyházközség engedélye” – nyilatkozta Nicola Fiorentini.

danubius.hu 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: