2010-10-28 11:15:32• hírek • Szatmar.ro

Ilyen nincs és mégis van

A sportszerető futballszurkoló, megszámlálhatatlanul sok száz megnézett meccs után azt gondolja, olyan már nem történhet meg a nagy zöld téglalapon, amit ő még nem látott. Aztán a videómegosztóknak hála időről időre rájön: bizony van új a nap alatt.

Arról, ami a tunéziai bajnokság legutóbbi fordulójában történt, Török László híres mondata jut az ember eszébe, amivel a magyar rádió sportkommentátora Egerszegi Krisztina 1988-as olimpiai aranyérmét nyugtázta: „Ilyen nincs és mégis van"!

Történt, hogy a tunéziai pontvadászat utolsó előtti helyén álló Kairouan az őt három hellyel megelőző Olympique Beja együttesét fogadta. A hazaiak egyik támadásánál Kais Amdouni (a videómegosztók Nadim Thabet-t említik, ám ő az Etoil du Sahel kapusa, míg a soccerway.com portál szerint Amdouni védte a vendégek kapuját) úgy gondolta, hogy a csatár már úgysem éri el a labdát a gólvonal előtt, ezért ő a kapu mögé rohant a tartalék játékszerért. Ám az ellenfél játékosa mégis pályán tartotta a lasztit, ami csapattárásához került, ám a hazai védők blokkolni tudtak az üres kapu előtt.

A találkozó végül 1-1-es döntetlenre végződött, az elképesztő jelenet mellett pedig érdemes megnézni a pálya talaját is, mai szintén kiérdemli az elképesztő jelzőt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: