2007-08-05 18:52:49• hírek • István Löchli

Lehet motoron szerelmeskedni?

 Azt beszélik, a mocisok nem csak közlekedésre használják a kétkerekűt. Megkérdeztük.

Azt beszélik, a motorosok nem csak közlekedésre használják kétkerekű járművűvek. E heti körkérdésünkben ebben járunk utána: lehet-e motoron szerelmeskedni? Érdekes módon a megkérdezettek közül mindenkinek a barátja mesélte el, hogy igen, de senki nem próbálta ki. Vajon miért?

Iringó

Igen de csak hallomásból tudom. Szerintem lehet, de hogy hogyan, azt mindenkinek a fantáziájára bízom. A részleteket nem mesélték, de el tudom képzelni. 


István

"Ha áll akkor lehet. Mindent lehet csak akarni kell. Ha az ember szeretne, bárhol bármikor megteheti, bármilyen körülmények közt. Csak nyomatékosan kijelentem, akarni kell. A nagy gond, hogy nem lehet összpontosítani a vezetésre, ha elmegyünk, akkor motorostól, mindenestől. Veszélyes. 


Jani

Menet közben nehézkes, de egyébként igen. Már a motorozás egy nővel az előjáték. Hozzád bújik, hozzábújok. Meghúzod a gázt, még jobban megölel. Egy kezed szabad, így minden, ami belefér, de már halottam extrém esetekről. Mindenesetre számomra egy óriási előjáték. Szerintem, ne hagyja ki senki. Mikor már úgy érezzük, hogy……… megállunk egy szállodánál. 



János, a Viking

Elméletileg lehet, ugyanis két haverom mesélt  róla. Előjátéknak óriási. Őszintén megmondva, veszélyes, de nem kivitelezhetetlen. Persze motortól függ. Ebből a szempontból a chopper a menő, sok hely van rajta. Lehet, hogy kipróbálom. 



A motorosok

"A mocinkkal még nem próbáltuk. Szerintünk veszélyes." 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: