2014-07-25 13:51:39• hírek • Szatmár.ro

Lehet jelentkezni a kézműves- és néptánctáborba

A Szatmár Megyei Tanács és a Szatmár Megyei Hagyományos Kultúrát Megőrző és Támogató Központ és a Szatmárnémeti Magyar Demokrata Ifjak Szövetsége (MADISZ) társszervezésében augusztus 4-10 között Hadadon XVIII. alkalommal lesz Kézműves és néptánc-tábor.

A tábor időtartama hét nap. A rendezvénynek a hadadi Degenfeld kastély ad otthont, az oktatásnak pedig a Wesselényi kastély. A táborban minden nap oktatnak néptáncot - szatmárit és szilágyságit, haladóknak és gyermekeknek egyaránt. Emellett lesz napi egy óra népdaloktatás, népi mesterségeket (bőrözés, nemezelés, agyagozás, kosárfonás, stb.) lehet majd elsajátítani, esténként pedig táncházas mulatságot tartanak.

A programhoz jelentkezés útján lehet csatlakozni. A szervezők a táborban háromszori étkezést, szállást, tisztálkodási lehetőséget, oda-vissza utazást és napi öt órás kötelező programot biztosítanak.

A jelentkezéshez szükség van orvosi igazolásra, miszerint a leendő táborlakó nem krónikus beteg, nem bőrbeteg és minden kötelező oltást megkapott.

Jelentkezni a www.madisz.datec.ro honlapon lehet ide kattintva.

Bővebb felvilágosítást az érdeklődők az alábbi elérhetőségeken kaphatnak: augusztus 1-ig munkanapokon délután 6 és 9 órák között személyesen a MADISZ székhelyén vagy a 0261-710810-es üzenetrögzítős telefonszámon - név és telefonszám megadása esetén visszahívják az érdeklődőt - vagy a madisz90@gmail.com címen.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: