2015-06-30 19:09:45• hírek • Szatmar.ro

Lehet jelentkezni a Tekergők táborba

Izgalmasnak ígérkezik a július 13. és 19. között zajló Tekergők tábor. Főleg olyan diákok jelentkezését várják, akik szeretnek sportolni, szeretik a természetet.

A különböző sportvetélkedők mellett a  Nomád Kayak és a Forwild Moments jóvoltából    lesz kajak illetve kenu oktatás, biciklizés és strandolás. A programok Filip Zoltán tanár úr vezetésével zajlanak majd.

A tábor részvételi díja tartalmazza a 6 napi étkezést (3 főétkezés és 2 uzsonna), szállást (4 fő/szoba, saját tisztálkodási lehetőséggel), oda-vissza utazást, saját kerékpár szállítását.

A táborba való feliratkozáshoz orvosi igazolás is szükséges. A Kányaházi táborhely 40 fő elszállásolására alkalmas, ezért a helyek száma korlátozott.

Ilonczai Annamária, szervező tájékoztatása szerint, bizonyos kedvezmények is igénybe vehetők: 2 gyermek esetén 10% kedvezmény a második gyermek után fizetendő díjból, 2 táborban résztvevő gyermek esetén 10% kedvezmény a második tábor díjából, 10 fős szervezett csoportok esetén a kisérő 11-ik tábori díját elengedjük.

Jelentkezni a Szatmárnémeti MADISZ honlapján: www.madisz.datec.ro lehet az ott található jelentkezési lap kitöltésével. További információk a 0261-710 810 üzenetrögzítős telefonszámon (név és pontos telefonszám felmondásakor visszahívjuk Önöket), a madisz90@gmail.com e-mail címen vagy személyesen a Szatmárnémeti MADISZ irodában (M. Viteazul utca 10. szám), naponta 18 és 21 óra között igényelhetők.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: