2009-10-31 12:38:17• hírek • Parajdi Andrea

Lehet ismerkedni a többi jelölttel

Folytatjuk a Gimik szépe 2009 jelöltjeinek bemutatását. Mint tudjátok a versenyre való jelentkezési határidő hamarosan elérkezik. Még szombaton, illetve vasárnap lehet nevezni, ugyanis a hétfői nap folyamán rajtol a szavazás.

A mostani jelöltekkel együtt immár 28 középiskolás diákot ismerhetettek meg. Ahogyan az várható volt a lányok ezúttal is bátrabbak voltak, így a hölgyek körében minden bizonnyal kiélezett szépségviadalra számíthatunk.

Kedves Olvasóink lehet méregetni a Gimik szépe 2009 eddig bemutatott jelöltjeit, hiszen november 2 és 15 között minden a Ti döntéseteken múlik. Ti fogjátok majd meghatározni kik érdemlik a társzervezőink által felajánlott értékes nyereményeket, és kiket tiszteljünk meg a Gimik szépe 2009 címmel.


Mihály Ingrid a Kölcsey Ferenc Főgimnázium kilencedik évfolyamának tanulója. Szeret énekelni, táncolni és filmet nézni.

Mihály Ingrid
Mihály Ingrid


Zolcsák Evelin 15 éves a Kölcsey Ferenc Főgimnázium IX. A osztályos tanulója. Szeret a barátaival filmezni, imád kirándulni, rajzolni és sportolni.

Zolcsák Evelin
Zolcsák Evelin


Kása-Balogh Gergő a "Gheorghe Dragos"Líceum IX.osztályos diákja. „Szeretek focizni, mindenem a sport. Imádom a kihívásokat, szeretem magam próbára tenni az élet minden terén, éppen ezért jelentkeztem erre a versenyre is. Mindig vidám és optimista vagyok"

Kása-Balogh Gergő
Kása-Balogh Gergő


Paulik Máté 14 éves, a Kölcsey Ferenc Főgimnázium tanulója. „Kedvencem a tornaóra és ha tehetem szabadidőmben is állandóan mozgok: kosarazok, focizok vagy úszok".

Paulik Máté
Paulik Máté


"A nevem Muresan Erika , 18 éves vagyok és a nagybányai Németh László Elméleti Líceum XII.A osztályában tanulok, matematika-informatika szakon. Úgy gondoltam élek ezzel a lehetőséggel, mert bizonyítani szeretnék magamnak és a körülöttem lévőknek. Gyakran járok Szatmárnémetibe, mert a barátom oda valósi. Hobbijaim közé tartozik: minden ami kreatív (leginkább karkötő készítés) de szeretek filmeket nézni, társasjátékozni és bulizni. Kolozsvárra szeretnék felvételizni turisztika szakra, remélem sikerülni fog."

Muresan Erika
Muresan Erika


"A nevem Balaj Erzsébet a Kölcsey Ferenc Főgimnázium X.E osztályába járok. Szeretek olvasni, új dolgokat tanulni, ismerkedni és persze bulizni. Már nyertem egy szépségversenyt, így lettem Atya falu szépe. Azért jelentkeztem a versenyre, mert kíváncsi vagyok hogy hány ember tart szépnek engem."

Balaj Erzsébet
Balaj Erzsébet


Nyeremények:

A Gimik szépe 2009 versenyének győztesei értékes nyereményekkel gazdagodhatnak, a legszebbekre valódi ajándéközönt zúdítunk.

Lányok:

I díj - az Aphrodité Szépségszalon, a Szatmárnémeti Adidas Bolt, illetve a Mark Cipőüzlet külön-külön egy 150 lejes utalvánnyal ajándékozza meg a „szépségkirálynőt", vagyis összértékben 450 lejes vásárlási kupont válthat be a korona viselője.

II díj - a Bridge Language Study House jóvoltából egy 360 lejes nyelvtanfolyamot nyer az első udvarhölgy: saját maga döntheti el, hogy angol, román, vagy német nyelvtudását fejlesztené tovább.

III díj -A második udvarhölgy a Fitland Szalon 200 lejes ajándékutalványát használhatja fel.

Fiuk:

I díj - az Aphrodité Szépségszalon, a Szatmárnémeti Adidas Bolt, illetve a Mark Cipőüzlet külön-külön egy 150 lejes utalvánnyal kedveskedik a legvonzóbb gimis srácnak

II díj - a Bridge Language Study House jóvoltából egy 360 lejes nyelvtanfolyamot nyer a verseny második helyezettje. Angol, román, vagy német nyelvtanulási lehetőség közül lehet válogatni

III díj -A harmadik helyen befutó versenyzőt a Fitland Szalon 200 lejes utalvánnyal jutalmazza

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: