2019-09-18 07:09:50• hírek • (x)

Lehengerlő zenés vígjátákkal érkezik Szatmárnémetibe a Veres 1 Színház

október 16

Hamarosan újabb fergeteges, a rekeszizmokat egészen bizonyosan megdolgoztató darabot állítanak színpadra városunkban. A Veres 1 Színház saját előadása, a Csoportterápia című mjúzikelkámedi vígjáték október 16-án, a Szakszervezetek Művelődési Házának színpadán kerül bemutatásra. 

A szövegkönyvet és a dalszövegeket írta: Szente Vajk és Galambos Attila, zenéjét szerezte: Bolba Tamás, és az előadásban olyan kiváló szinészeket láthatunk, mint  Mészáros Árpád Zsolt, Balázs Andrea, Dósa Mátyás és Zorgel Enikő.


"Hat vadidegen, három férfi és három nő érkezik egy csoportterápiára. Kezdetét venné az analízis annak rendje és módja szerint, azonban egy apró hiányosság hátráltatja a dolgok szokásos menetét. Hol lehet az orvos?  A váratlan fordulatokban, felismerésekben és mulatságos epizódokban bővelkedő történet során további kérdések merülnek fel. Milyen problémákkal küzd egy operaházi balett-táncos, meddig lehet bírni 10 méterrel a felszín alatt a jeges Dunában búvárfelszerelés nélkül vagy, hogy MI történt Velencében ’85 nyarán... Fülbemászó dallamok és sziporkázóan szellemes szövegek röpítik a nézőt  mjuzikelkámedi felhőtlen, kacagtató, fényesen csillogó világába, ami ez esetben nem más, mint a Piróth Gyula Művelődési Ház II/6-OS terme egy esős csütörtök délutánon. Ilyen egy igazi vígjáték a lélekről, esendőségről, vágyakozásról, útkeresésről... Azaz rólunk."


Ha te is szívesen beülnél a Csoportterápiára, akkor ne habozz. Biztosítsd helyed mielőbb az előadásra. Jegyeket elővételben az Északi Színház jegyirodájában vásárolhatsz, Szatmárnémetiben, a Horea utca 6. szám alatt. Nyitvatartás: hétköznap 10 és 17 óra, szombaton 10 és 13 óra között. Telefonszám: 0261-712106.
 




Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: