2013-08-13 13:02:31• hírek • Szatmár.ro

Legyünk óvatosak!

Hírportálunk munkatársai a Balesetmentes közlekedés éve alkalmából jó tanácsokkal látták el a nagykárolyi városnapozókat.

A 2013-as év a Balesetmentes közlekedés éve a Szatmár.ro-nál, ez alkalomból pedig számos jótanáccsal látjuk el olvasóinkat, hogy minél nagyobb biztonságban közlekedhessenek, de terveink szerint több rendezvényt is fogunk szervezni, melyeken a balesetmentes közlekedés fontosságára hívjuk fel a figyelmet.

A hétvégi nagykárolyi városnapi forgatagban a Szatmár.ro munkatársai is jelen voltak: a tudósítók mellett többen is megpróbáltuk eljuttatni a balesetmentes közlekedés alapjait. Tíz olyan tanácsot tartalmaztak a kiosztott szórólapok, melyeket jó megfogadni ahhoz, hogy az autóvezetők és utasaik baleset nélkül ússzák meg a hosszabb-rövidebb, gépjárművel vagy kerékpárral, motorkerékpárral megtett utat.

A nagykárolyiak pozitívan fogadták a megye legolvasottabb hírportáljának üzenetét, a román és magyar nyelvű szórólapokat olvasgatva pedig sokan gondolkodtak el a megelőzés fontosságán, az óvatosság lényegességén.

Az idei tematikus évünk aranyfokozatú támogatója a Global Assistance biztosítási bróker cég valamint az Autowebshop.ro interenetes webáruház. Ezüstfokozatú támogatóink a First Drive Autósiskola és a szatmárnémeti Automeister.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: